ΜΟΣΧΑ, έκθεση τουρισμού MITT 20-23/3/12 – Αποστολή από σήμερα του alphafm.gr

ΔΙΚΤΥΟ, alphafm.gr Alpha 94,7 – ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην ΜΟΣΧΑ –

Από σήμερα και για 3 μέρες ο Αντ. Παραράς στην μεγάλη έκθεση ΜΙΤ 2013 –

Φέτος η διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ 2012 «Ταξίδια και Τουρισμός» – θα λάβει μέρος 20-23/3/12 στον εκθεσιακό χώρο IEC «Expocentre» στην Μόσχα. Είναι ένα εξαιρετικό γεγονός στην τουριστική βιομηχανία, που διεξάγεται ετησίως στη Μόσχα και δικαίως αναγνωρίζεται ως ένα υψηλό γεγονός στην τουριστική βιομηχανία για το κλείσιμο συνεργασιών ή ανανέωση αυτών! Από το 1994,η διεθνής αυτή τουριστική έκθεση, έχει γίνει το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες στη Ρωσία, την Ανατολική Ευρώπη και όχι μόνο.

Στην διεθνή έκθεση συμμετέχουν: Ταξιδιωτικά Γραφεία, Τουριστικοί πράκτορες,  Ιατρικός τουρισμός, Τεχνολογία Πληροφορικής σχετική με τον κλάδο,  Ξενοδοχεία-καταλύματα, Μεταφορείς-εταιρείες τουριστικών λεωφορείων, εκπρόσωποι τουρισμών-μουσείων-αξιοθέατων-κέντρων ψυχαγωγίας, Επιχειρηματικός τουρισμός, Μέσα ενημέρωσης, Εκπαίδευση και κατάρτιση, Βίλλες-ακίνητα προς εκμετάλλευση.

Η 20η & 21η Μαρτίου, είναι οι ημέρες που ανήκουν σε όσους έχουν πρόσκληση για να μπορούν έτσι να κάνουν καλύτερα τις συμφωνίες τους, να συμμετάσχουν σε κληρώσεις και λαχειοφόρες αγορές, να δουν από κοντά τις βραβεύσεις αλλά και τις ομιλίες υπευθύνων και τέλος να προμηθευτούν με τα κουπόνια αξιοθέατων σε ειδικές τιμές. Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, κάθε χρόνο την έκθεση την παρακολουθούν πάνω από 80.000 άτομα μέσα σε τέσσερις μέρες, με συμμετέχοντες από 479 ρωσικές πόλεις και 95 χώρες.

Η διεθνής έκθεση MITT είναι υπό την αιγίδα του Ρωσικού υπουργείου αθλητισμού-τουρισμού-πολιτικής για τη νεολαία, του Ομοσπονδιακού Συμβούλιου, της Επιτροπής Τουρισμούς της Μόσχας, της Επιτροπής της Βουλής (Δούμα)  για τον Πολιτισμό και τέλος της ευρύτερης ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ρωσικής Ένωσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Μάρτιος, 2013, 10:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr