Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 η περιοδεία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Γρέγου Αντώνιου στους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Μετά την εκδήλωση μας στην Κοζάνη, το Σάββατο 16 Μαρτίου ο συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος μαζί με κλιμάκιο στελεχών της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Φλώρινα όπου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας μίλησε παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Φλώρινας κος. Ρώμας Ευάγγελος αναφέρθηκε σε τοπικά ζητήματα της περιοχής και τις ενέργειες που έκανε και θα κάνει η Χρυσή Αυγή έτσι ώστε να αναδειχθούν σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Η εκδήλωση έκλεισε με διάλογο μεταξύ των παρευρισκομένων υποστηρικτών του κινήματος μας και του συναγωνιστή Γρέγου Αντώνη.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου το απόγευμα, στο Cafe Salloon της Καστοριάς ο συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος συναντήθηκε με δεκάδες φίλους της Χρυσής Αυγής όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα της Τ.Ο. Καστοριάς, το άνοιγμα γραφείων στην πόλη της Καστοριάς στο προσεχές μέλλον, οι θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με τρέχοντα πολιτικά ζητήματα και τέλος έγινε συζήτηση για τοπικά θέματα και ζητήματα του νομού Καστοριάς. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καστοριάς κος. Τούφας Στέλιος αναφέρθηκε στο πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο του Αντώνη Γρέγου σχετικά με ζητήματα της περιοχής μας και υποσχέθηκε ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί αμείωτος εντός και εκτός βουλής.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας μας ήταν η πόλη των Γρεβενών, όπου ο συναγωνιστής Γρέγος Αντώνης μαζί με τον Γραμματέα της νεοσύστατης Τ.Ο. Γρεβενών κο. Τίγκα Δημήτριο και τον Γραμματέα της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας κο. Τούφα Στέλιο συναντήθηκαν με φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής στα Γρεβενά. Εκτός από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του κινήματος μας σε βασικά θέματα της καθημερινότητας και τοπικά ζητήματα έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την οργάνωση και την στελέχωση της Τ.Ο. Γρεβενών. Ο συναγωνιστής Γρέγος Αντώνιος και ο συναγωνιστής Τούφας Στέλιος υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια εκ μέρους τους προκειμένου και στα Γρεβενά να αναπτυχθεί και να γιγαντωθεί το κίνημα μας.

Πέρα από τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, ο συναγωνιστής Γρέγος ενημερώθηκε από τα στελέχη της Περιφέρειας για τα σημαντικότερα προβλήματα της Περιφέρειας μας ανά νομό και σύντομα θα δρομολογήσει τις εξελίξεις σε συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής έτσι ώστε να γίνουν επερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις προς την κυβέρνηση και να αναδειχθούν τα προβλήματα σε ανώτατο επίπεδο.

Τέλος, υποσχέθηκε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί και πάλι τη Δυτική Μακεδονία και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις επόμενες εκλογές η Περιφέρεια μας θα εκλέξει τουλάχιστον 2 ή και 3 ίσως βουλευτές έτσι ώστε να εκπροσωπηθούμε επάξια στην επόμενη βουλή, δυναμώνοντας παράλληλα τη φωνή των Ελλήνων οι οποίοι με αιχμή του δόρατος το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής θα πλήξουν τα σχέδια αυτών που θέλουν την πατρίδα μας δέσμια των μνημονίων, της αναξιοκρατίας, της διαφθοράς και των παρηκμασμένων πολιτικών πρακτικών του παρελθόντος.

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς !!! Ζήτω ο Αρχηγός μας !!! Ζήτω η Νίκη !!!

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Μάρτιος, 2013, 9:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr