«Το συγγραφικό έργο του Χρήστου Β. Μασσαλά : προβληματισμοί, αναζητήσεις και απαντήσεις»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  –

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:00μ.μ.,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καστοριάς ο Δήμος Καστοριάς πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα :

«Το συγγραφικό έργο του Χρήστου Β. Μασσαλά : προβληματισμοί, αναζητήσεις και απαντήσεις»

και ομιλητές τους :

– Χρήστος Β. Μασσαλάς , πρώην Πρύτανης και νυν Ομότιμος Καθηγητής του Παν/μίου Ιωαννίνων καθώς και Πρόεδρος του Ριζαρείου Ιδρύματος

  • Βασιλική Διάφα-Καμπουρίδη, Δικηγόρος, Δρ Νομικής

  • Αγνή Παπακώστα, Φιλόλογος, Δρ Λογοτεχνίας

  • Απόστολος Παπαϊωάννου, Καθηγητής Ιστορίας και Πολιτισμού του Παν/μίου Ιωαννίνων .

 

Ο κ. Χρήστος Β.Μασσαλάς έχει διατελέσει Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Πρόεδρος της ΔΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανώτατης Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης-ΣΑΠΕ.

Είναι Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , Ισόβιο Μέλος της Διοίκησης του Ριζαρείου Ιδρύματος και νυν Πρόεδρος .

Η κα Βασιλική Διάφα-Καμπουρίδη είναι Δικηγόρος, Διδάκτορας Ιστορίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Έχει σημαντικό συγγραφικό και ερευνητικό έργο. Ζει και εργάζεται στην Κοζάνη.

 

Η κα Αγνή Παπακώστα είναι Διδάκτορας της νεοελληνικής λογοτεχνίας του ΑΠΘ. Πρωτεύουσα μεταπτυχιακή εργασία: «Η γυναίκα ως «Άλλος», και η ιδανική γυναίκα στον Τελευταίο Πειρασμό του Ν. Καζαντζάκη». Η διδακτορική της διατριβή σχετίζεται με θέματα πρωτοπορίας στη νεοελληνική πεζογραφία: «Όψεις της πρωτοπορίας και της νεωτερικότητας στη μεταπολεμική πεζογραφία των δεκαετιών του 1960 και 70». Ζει και εργάζεται στην Κοζάνη, ως καθηγήτρια φιλόλογος στη Β/θμια Εκπαίδευση.

 

Ο κ. Απόστολος Παπαϊωάνου είναιΚαθηγητής της Νέο-ελληνικής Ιστορίας και του Νέο-ελληνικού Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων, συνέχισε τις σπουδές του στο Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών της Βενετίας και εργάστηκε σε διάφορα ερευνητικά κέντρα μεταξύ των οποίων της Βενετίας, της Πάδοβας και της Τεργέστης. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και ερευνητικό έργο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Μάρτιος, 2013, 9:45 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr