Παρουσίαση του Ινστιτούτου Ελληνικής Γούνας στις 19 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Εκ του Ινστιτούτου Ελληνικής Γούνας θα Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους των γουνοποιητικών επιχειρήσεων για την παρουσία τους στην παρουσίαση του Ινστιτούτου Ελληνικής Γούνας στις 19 Μαρτίου 2013.

Επίσης να ενημερώσουμε ότι ολοκληρώθηκε η επιλογή λογότυπου-brandname για τον κλάδο της γούνας και ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία διάθεσης προς τους Έλληνες Βιοτέχνες γουνοποιούς των διακριτικών σημάτων και υλικών για την ταυτοποίηση των ετοίμων γουναρικών

Απώτερος σκοπός της προσπάθειας είναι να επιτευχθεί η διαφήμιση και προβολή του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας μέσω της αναγνωσιμότητας που θα επιτευχθεί από την όλη διαδικασία της ταυτοποίησης καθώς και η προστασία της Ελληνικής βιοτεχνικής παραγωγής.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2013, 4:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr