Συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Ώρα της Γης

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 τα φώτα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, θα κλείσουν συμβολικά για μία ώρα από τις 20.30 ως τις 21.30.

Για μια ακόμη χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα συμμετέχει σε αυτήν την παγκόσμια πρωτοβουλία προσπαθώντας μαζί με εκατομμύρια ανθρώπους να συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη για την καλύτερη ζωή όλων μας.

Φέτος η εκστρατεία υιοθετεί το σκεπτικό της δέσμευσης «Θα το κάνω, αν το κάνεις» (“I will if you will”), το οποίο βασίζεται στη δημιουργία προκλήσεων που ωφελούν το περιβάλλον, την κοινωνία αλλά και την ίδια μας την καθημερινότητα (ww.wwf.gr).

Καλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, κατεβάζοντας το διακόπτη τους ρεύματος στο σπίτι τους, και όχι μόνο, δίνοντας το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον και αφήνοντας απτή κληρονομιά στις νεότερες γενιές, για τις αξίες που αξίζει να προστατεύουμε.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2013, 11:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr