Κλειστό μέχρι το τέλος της εβδομάδας το χρηματιστήριο της Κύπρου

Εν όψει των εξελίξεων στην οικονομία και τη συνέχιση της Τραπεζικής Αργίας.

Κλειστό θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας το χρηματιστήριο της Κύπρου.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του Προέδρου του Συμβουλίου και του Γενικού Διευθυντή του ΧΑΚ που λήφθηκε  σύμφωνα με το άρθρο 183 των περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου Νόμων και η οποία επικυρώθηκε από το Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου σε σημερινή έκτακτη συνεδρία του σύμφωνα με το άρθρο 184 του Νόμου και εν όψει των εξελίξεων στην οικονομία και τη συνέχιση της Τραπεζικής Αργίας, αποφασίστηκε η συνέχιση της αναστολής της διαπραγμάτευσης όλων των κινητών αξιών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο, για σκοπούς διασφάλισης της καλής λειτουργίας της αγοράς του Χρηματιστηρίου και για προστασία των επενδυτών.
Η αναστολή της διαπραγμάτευσης θα ισχύει για όσο χρόνο ισχύει η τραπεζική Αργία, δηλαδή σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάρτιος, 2013, 10:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr