Έρχεται σεμινάριο για 9.350 ανέργους και αυτοαπασχολούμενους στον πρωτογενή τομέα

Την κατάρτιση 7.850 ανέργων και 1.500 αυτοαπασχολούμενων προβλέπει πρόγραμμα με τίτλο «Αναβάθμιση επαγγελματικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μέσω κατάρτισης στον πρωτογενή τομέα», που θα ξεκινήσει να υλοποιείται σταδιακά τους προσεχείς μήνες στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου.

Από το πρόγραμμα θα επωφεληθούν άνεργοι, αυτοπασχολούµενοι (µέλη αγροτικών συνεταιρισµών) και υποαπασχολούµενοι στον αγροτικό τοµέα που έχουν εισόδηµα από αγροτική δραστηριότητα και  που το συνολικό ετήσιο οικογενειακό εισόδηµά τους δεν υπερβαίνει το αντίστοιχο όριο της φτώχειας, ανάλογα µε τον αριθµό των οικογεναικών µελών, όπως αυτό ορίζεται κατ’ έτος από την ΕΛΣΤΑΤ. Οι ανωτέρω προϋποθέσεις για τους αυτοαπασχολούµενους και υποαπασχολούµενους στον αγροτικό τοµέα ισχύουν σωρευτικά.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενέργειες προγραµµάτων κατάρτισης ή επιµόρφωσης ανάλογα µε τις  ανάγκες των ωφελουµένων και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής υλοποίησης  της κατάρτισης, καθώς και δράσεις ενηµέρωσης – ευαισθητοποίησης.

Το πρόγραμμα, που θα παρουσιάσει αναλυτικά η Proslipsis, είναι προϋπολογισμού € 20.000.000 και συνχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) σε ποσοστό 85%.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάρτιος, 2013, 11:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr