15 μήνες με αναστολή στον Παναγιώτη Ψωμιάδη

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την υπόθεση της λίμνης Κορώνειας.

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη για την υπόθεση της λίμνης Κορώνειας. Ο πρώην περιφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κ. Ψωμιάδης, μεταξύ άλλων, κατηγορείται ότι δεν συγκρότησε τα προβλεπόμενα από το νόμο κλιμάκια, για τον έλεγχο, την τήρηση και την επιβολή κυρώσεων, σε ιδιοκτήτες βιομηχανιών και άλλων μονάδων, που ρυπαίνουν τη λίμνη, ενώ φέρεται ότι καθυστέρησε τον επανέλεγχο των βιομηχανιών αυτών. Ακόμα, κατηγορείται ότι καθυστέρησε και την επιβολή προστίμων, που εισηγήθηκαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος, μετά τη διενέργεια των ελέγχων στις επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ προέβη αυθαίρετα και σε μείωση του ύψους των προστίμων κατά 24.660 ευρώ.

Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στην απολογία του μεταξύ άλλων υποστήριξε για τις καθυστερήσεις στην επιβολή των προστίμων που κυμαίνονταν από 13 έως 18 μήνες ότι ήταν αποτέλεσμα γραφειοκρατίας και τίποτα παραπάνω.skai.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάρτιος, 2013, 11:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr