Καστοριά – Αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής

Την ώρα της κατάθεσης στεφάνων στην Καστοριά 2-3 νεαροί αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Σ.Τούφα

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάρτιος, 2013, 1:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

11 Σχόλια για “Καστοριά – Αποδοκίμασαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής”

 1. CARLITO S WAY

  Ταλμούδ: Το πιο ρατσιστικό » ιερό» βιβλίο όλων των εποχών. Δείτε μερικά αποσπάσματα…

  ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ

  «Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ». TALMUD: Baba Mezia, 114b

  «Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο» TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30

  «Αν και ο Θεός δημιούργησε τον μη-εβραίο, αυτός παραμένει ΖΩΟ με ανθρώπινη μορφή. Δεν είναι πρέπον για έναν εβραίο να υπηρετείται από ένα ζώο. Επομένως θα υπηρετείται από ζώα με ανθρώπινη μορφή» TALMUD: Midrasch Talpioth, σελ.225, Warsaw 1855

  «Μια έγκυος εβραία δεν είναι καλύτερη από ένα έγκυο ΖΩΟ. » TALMUD: Coschen Hamischpat 405

  «Αν και ο μη-εβραίος διαθέτει την ίδια σωματική δομή με τον εβραίο, συγκρίνεται με τον εβραίο όπως ο πίθηκος με τον άνθρωπο.» TALMUD: Schene luchoth haberuth, σελ.250b

  «Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.» TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

  «Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο.» TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

  «Αν ένας εβραίος έχει έναν μη-εβραίο υπηρέτη η καμαριέρα που πεθάνει, κανείς δε θα πρέπει να συλληπηθεί τον εβραίο. Θα πρέπει να πείτε στον εβραίο : ‘Ο Θεός θα αποκαταστήσει την ‘απώλειά’ σου’, σαν ακριβώς να είχε ψοφήσει ένα από τα ζώα του.» TALMUD: Jore Dea 377

  «Η σεξουαλική επαφή μεταξύ των μη-εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων.» TALMUD: Sanhedrin 74b

  «ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ.» TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

  «Είναι ο νόμος να θανατώνεται οποιοσδήποτε αρνείται το Torah. Οι Χριστιανοί συγκαταλέγονται στους αρνητές του Τorah.» TALMUD: Coschen Hamischpat, Hagah 425

  «‘Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια.» TALMUD: Abodah Zara, 4b

  «Κάθε εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μή εβραίων), κάνει το ίδιο με μια θυσία προς το Θεό.» TALMUD: Bammidber raba c 21 & jalkut 772

  «Οποιοσδήποτε δείχνει ανυπακοή στους ραββίνους είναι άξιος θανάτου και θα τιμωρηθεί με το να βραστεί σε καυτά κόπρανα στην κόλαση.» Erubin 21b.

  «Αν ένας εβραίος μπει στον πειρασμό να διαπράξει κακό, θα πρέπει να πάει σε μια πόλη όπου θα είναι άγνωστος και να κάνει το κακό εκεί.» Moed Kattan 17a .

  Στο Kerithoth 6b κάτω από την υποκεφαλίδα «Oil of Anointing» (‘Ελαιο του Χρίσματος) και στο Berakoth 58a οι γυναίκες των απίστων εξισώνονται με ζώα («γαϊδούρες»).

  Οι εβραίοι είναι Θεϊκοί : Sanhedrin 58b. «Αν ένας ειδωλολάτρης (μη-εβραίος) χτυπήσει έναν εβραίο, ο μη-εβραίος πρέπει να θανατωθεί. Το να χτυπήσει κανείς έναν εβραίο είναι το ίδιο με το να χτυπήσει το Θεό.»

  Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους : Sanhedrin 57a . «‘Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του.»

  Οι εβραίοι διαθέτουν υψηλότερο νομικό κύρος : Baba Kamma 37b. «Αν ένα βόδι ισραηλίτη σκοτώσει το βόδι ενός Κανανίτη δεν υπάρχει ευθύνη, αλλά αν το βόδι ενός Κανανίτη σκοτώσει το βόδι ενός ισραηλίτη…η πληρωμή πρέπει να αποδωθεί στο ακέραιο.»

  Οι εβραίοι μπορούν να κλέψουν τους μη-εβραίους : Baba Mezia 24a. «Αν ένας εβραίος βρει ένα αντικείμενο χαμένο από κάποιον μη-εβραίο(«ειδωλολάτρη») δε χρειάζεται αυτό να επιστραφεί.» (Επιβεβαιώνεται επίσης στο Baba Kamma 113b).

  «Ο Θεός δε θα λυπηθεί έναν εβραίο που παντρεύει την κόρη του με έναν γέρο άνδρα ή που βρίσκει γυναίκα για τον μικρό ακόμη υιό του ή επιστρέφει ένα χαμένο αντικείμενο σε έναν άπιστο…» Sanhedrin 76a .

  Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a. «Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.

  «Οι μη-εβραίοι είναι εκτός της προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει ‘εκθέσει τα χρήματά τους στο ισραήλ’.» Baba Kamma 37b.

  Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. «Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο».

  Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. «Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα.»

  «Τα κορίτσια των μη-εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση niddah (ακαθαρσίας) από τη γέννα τους.» Abodah Zarah 36b.

  «Οι μη-εβραίοι προτιμούν να συνουσιάζονται με αγελάδες» Abodah Zarah 22a-22b.

  «Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους.»Abodah Zarah 67b.

  Προσβολές προς την Παναγία : Sanhedrin 106a. Η μητέρα του Ιησού ήταν μια πόρνη : «Εκείνη που ήταν απόγονος βασιλέων και κυβερνητών έκανε την πόρνη στους μαραγκούς.» Επίσης στην Υποσημείωση #2 του Shabbath 104b δηλώνεται ότι στην ‘αλογόκριτη’ έκδοση του Ταλμούδ γράφεται ότι η μητέρα του Ιησού, «Miriam η κομμώτρια» είχε κάνει έρωτα με πολλούς άνδρες.

  Κακεντρέχειες για τον πρόωρο θάνατο του Χριστού : Ένα κείμενο από το Sanhedrin 106 κομπάζει επιδοκιμαστικά για την πρώιμη ηλικία στην οποία πέθανε ο Ιησούς : «Δεν έχεις ακούσει πόσο χρονών ήταν ο Balaam (Ιησούς); – Απάντησε εκείνος : Δε δηλώνεται ακριβώς, αλλά, όπως είναι γραμμένο, οι Αιματηροί και απατηλοί άνδρες δε θα ζήσουν το μισό των ημερών. Συνεπάγεται ότι ήταν 33ων ή 34ων ετών.»

  Ο Ιησούς ήταν Μάγος : Sanhedrin 43a . Λέει ότι ο Ιησούς («Yeshu» και στην Υποσημείωση #6, Ιησούς «ο Ναζωραίος») εκτελέστηκε επειδή εξασκούσε μαγεία.

  Στο Gittin 57a αναφέρεται ότι ο Ιησούς (Υποσημείωση #4) βράζεται σε «καυτά σκατά».

  Σύμφωνα με το Sanhedrin 43a, ο Ιησούς άξιζε την εκτέλεση : «Την παραμονή του Πάσχα, ο Ιησούς κρεμάστηκε…Νομίζεις μήπως ότι ήταν κάποιον για τον οποίο θα έπρεπε να υπάρξει κάποια υπεράσπιση; Δεν ήταν ένας Mesith (πλάνος);»

  «Οι Χριστιανοί («minim») και όλοι οι υπόλοιποι που απορρίπτουν το Ταλμούδ θα πάνε στην κόλαση και θα τιμωρούνται εκεί για όλες τις γενιές.» (βλ. Υποσημείωση #11 για τον ορισμό των «minim») Rosh Hashanah 17a .

  «Αυτοί που διαβάζουν την Καινή Διαθήκη (μη κανονικά βιβλία, βλ. Υποσημείωση #9) δε έχουν θέση στον κόσμο που έρχεται Sanhedrin 90a .

  «Οι εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των Χριστιανών, π.χ. την Καινή Διαθήκη» Shabbath 116a (σελ. 569). Βλ. Υποσημείωση #6.

  Ο Israel Shahak αναφέρει ότι οι Σιωνιστές έκαψαν εκατοντάδες Καινές Διαθήκες στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη στις 23 Μαρτίου του 1980 (παραπομπή Jewish History, Jewish Religion, σελ. 21).

  Διεσταμμένες και Παρανοικές Διδασκαλίες : Gittin 69a : «Για να θεραπεύσει τη σάρκα του ένας εβραίος, θα πρέπει να πάρει τη σκόνη που βρίσκεται στη σκιά μιας υπαίθριας τουαλέτας, να την ανακατέψει με μέλι και να την φάει».

  Στο Shabbath 41a δίδεται ο νόμος που κανονίζει πως οι εβραίοι θα ουρούν με ιερό τρόπο(!!!)

  Το Yebamoth 63a δηλώνει ότι ο Αδάμ συνουσιαζόταν με όλα τα ζώα του Κήπου της Εδέμ(!)

  To Yebamoth 63a δηλώνει επίσης ότι η γεωργία είναι η ευτελέστερη των ενασχολήσεων

  «‘Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευφθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών «και μιας ημέρας»)». Sanhedrin 55b.

  «‘Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών.» Sanhedrin 54b.

  «Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι.» Kethuboth 11b.

  «Μια γυναίκα που συνουσιάστηκε με ζώο δικαιούται να παντρευθεί έναν εβραίο ιερέα. Μια γυναίκα που συνευρέθηκε με έναν δαίμονα επίσης δικαιούται να παντρευθεί έναν εβραίο ιερέα.» Yebamoth 59b.

  Το Abodah Zarah 17a δηλώνει ότι δεν υπάρχει ούτε μια πόρνη στον κόσμο με την οποία δε πήγε ο Ραββίνος Eleazar.

  Το Hagigah 27a αναφέρει ότι κανένας ραββίνος δε μπορεί να πάει ποτέ στην κόλαση (θα έχουν το ακαταλόγιστο φαίνεται…).

  «‘Ενας ραββίνος έρχεται σε διαλεκτική σύγκρουση με τον Θεό και Τον νικά. Ο Θεός παραδέχεται τον ραββίνο ότι νίκησε στη σύγκρουση» Baba Mezia 59b.

  Στο Gittin 70a. οι ραββίνοι διδάσκουν : «Με το που θα εξέλθει κάποιος από μια υπαίθρια τουαλέτα, δε θα πρέπει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μέχρι να έχει αναμείνει αρκετά ώστε να περπατήσει μισό μίλι, επειδή ο δαίμονας της τουαλέτας (!) βρίσκεται μέσα του στο ενδιάμεσο διάστημα. Αν παρόλα αυτά συνουσιαστεί, τα παιδιά του θα γεννηθούν επιληπτικά..»

  Το διαβάσαμε από το: Ταλμούδ: Το πιο ρατσιστικό » ιερό» βιβλίο όλων των εποχών. Δείτε μερικά αποσπάσματα… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/08/blog-post_6277.html#ixzz2OxTmmM3S

 2. aporias!

  Παρέθεσε μου ca τα σημεία όπου τεκμηριώνονται τα παρακάτω λόγια σου «Μας είπες,φυσικά και πόσο κουμουνιστής είσαι,πόσο φιλοβουλγαρικά αισθήματα έχεις και μάλλον πόσο «Μακεδόνας».Είναι σίγουρο,πάντως,πόσο πολύ αγαπάς τους εβραίους.Σίγουρα θα έχεις διαβάσει και το ΤΑΛΜΟΥΔ »
  Επίσης πες μου σε ποιο σημείο είδες να προτείνω κομμουνιστικό καθεστώς και λοιπές μπούρδες που αραδιάζεις»Ακροδεξιός είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του;;;Τί άλλο είναι;;;Κοίτα να πάτε αλλού να κάνετε το κράτος που ονειρεύεστε.Ένα κράτος με λαθρομετανάστες,ένα κράτος με τον Σταλιν(τον σφαγέα),τον λένιν και τον μάρξ σε αφίσες στον δρόμο και άλλα τέτοια κόκκινα τερτίπια.Εγώ αγαπώ την πατρίδα μου,αγαπώ το δίκαιο και οχι κάτι μαϊμούνια που ανέβηκαν στην δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων,προβάλοντας της δήθεν οικονομικές τους θέσεις»
  Ως προς το «.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.» μυαλά σαν εσένα ήταν και οι υποστηρικτές ου «ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΙΛΙΑ»
  ΥΓ1 ; Μάθε να διαβάζεις το τι γράφει το κείμενο πριν σχολιάσεισ διότι διαφορετικά γράφεις μπούρδες όπως παραπάνω με θεματολογία βγαλμένη από το κεφάλι σου
  ΥΓ2 ; Ελληνάρα μάθε ορθογραφία πριν αρθρογραφείς δημόσια ( που να μην είχε και αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο δλδ)
  ΥΓ3 Τα μαιμούνια σε ξεπέρασαν μεγάλε .. είναι πλέον πρώτα..

 3. CARLITO S WAY

  ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕΦΑΡΔΙΤΕΣ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ IPs ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΒΩ ΧΛΩΜΟΥΣ…..

 4. ca

  Εντάξει,αφού έβγαλες τα συμπεράσματά σου,δεν μπορώ να σου αλλάξω την γνώμη.Είναι σαν να μιλάω σε τοίχο.Μας είπες,φυσικά και πόσο κουμουνιστής είσαι,πόσο φιλοβουλγαρικά αισθήματα έχεις και μάλλον πόσο «Μακεδόνας».Είναι σίγουρο,πάντως,πόσο πολύ αγαπάς τους εβραίους.Σίγουρα θα έχεις διαβάσει και το ΤΑΛΜΟΥΔ.Το οτι διαβάζω ενα βιβλίο,δεν σημαίνει οτι τάσσομαι υπέρ τον όσον γράφει.Κανείς δεν μπορεί να σκοτώνει κανέναν.Ακροδεξιός είναι αυτός που αγαπάει την πατρίδα του;;;Τί άλλο είναι;;;Κοίτα να πάτε αλλού να κάνετε το κράτος που ονειρεύεστε.Ένα κράτος με λαθρομετανάστες,ένα κράτος με τον Σταλιν(τον σφαγέα),τον λένιν και τον μάρξ σε αφίσες στον δρόμο και άλλα τέτοια κόκκινα τερτίπια.Εγώ αγαπώ την πατρίδα μου,αγαπώ το δίκαιο και οχι κάτι μαϊμούνια που ανέβηκαν στην δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων,προβάλοντας της δήθεν οικονομικές τους θέσεις.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΡΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.

 5. aporias!

  Εάν ca είχες ίχνος κριτικής ικανότητας θα καταλάβαινες πως όταν θέλεις να λάβεις αντικειμενική πληροφόρηση ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ . Ψηλά γράμματα για ορισμένους αυτά…Ως προς το εάν έχω διαβάσει περί κομμουνισμού ναι ..η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου μου είχε επαρκέστατη βιβλιογραφία για το σύνολο των θεμάτων που μπορεί να φανταστεί κάποιος όπως φυσικά και για τον κομμουνισμό μαρξισμό κλπ. Να σου πω πως τόσο η ακροαριστερά όσο και η ακροδεξιά είναι εξίσου κατακριτέες γι αυτό και στην πάροδο των ετών απομονώθηκαν από τις εκάστοτε κοινωνίες .
  Σε ότι αφορά τουςατεκμηρίωτους χαρακτηρισμούς σου περί κομμουνιστή φιλοβούλγαρου κλπ πρώτον φανερώνεις πόσο ακροδεξιός και στενόμυαλος έισαι από την μία και πόσο επιπόλαιος και απαίδευτος είσαι από την άλλη ..

  ΥΓ Όταν διαβάζεις ένα κείμενο προσπάθησε να το καταλαβαίνεις .. έγραψα «Εκτός και αν δεν γνωρίζετε τι εκπροσωπείτε οπότε απαλλάσεστε λόγω βλακείας»
  Το εκτός και αν προμηνύει δεύτερο ενδεχόμενο. Το κατάλαβες τώρα ή να στο κάνω πιο νιανιά ..

 6. CARLITO S WAY

  ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΠΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

 7. CARLITO S WAY

  Χρυσή Αυγή Σατανισμός και Μασονία (Βίντεο)

  Στο παρακάτω βίντεο, αναλύεται η σχέση της Χρυσής Αυγής με την μασονικό Τάγμα της ερμητικής Χρυσής Αυγής, του προέδρου της Νίκου Μιχαλολιάκου με τη Μασονία και τον Εωσφορισμό, αλλά και την έμμεση σημασία της λατρείας και του θαυμασμού των μελών της, στο πρόσωπο του Αδόλφου Χίτλερ.

  Δεν είναι τυχαία, η ομοιότητα του σήματος/συμβόλου της Χρυσής Αυγής, με αυτό του εμβλήματος του Ισραήλ, του θρησκευτικού σκεύους που είναι γνωστό ως μενορά.

  Πηγή: Χρυσή Αυγή Σατανισμός και Μασονία (Βίντεο) – RAMNOUSIA
  http://www.ramnousia.com/2012/04/blog-post_2585.html#.UVPohDfY21s

 8. ca

  Κοίτα να δεις,αρχικά βλάκας είσαι εσύ,που δεν καταλαβαίνεις τι απάντησα.Δεύτερον,είσαι κουμουνιστής 100% και τρίτον είσαι φιλοβούλγαρος.Και το σημαντικότερο έριξες το επίπεδο με τις ύβρεις σου.Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο απο κάποιον που θέλει να επιβληθεί με ύβρεις.Και να μην το ξεχάσω,δεν πρεσβέυω τον χώρο της χρυσής αυγής.Διάβαζα τα βιβλία τους σε πολύ μικρή ηλικία και ξέρω τί παρελθόν κουβαλάνε.Εσύ διάβασες κάτι,ας πούμε για τον κουμουνισμό;;;

 9. aporias!

  όχι δημοκράτες φιλειρηνικοί πολίτες είναι.. Κάνε μας τη χάρη ρε ca.. Έχετε το θάρρος τουλάχιστον να υπερασπίζεστε το ποιοι είστε.. Εκτός και αν δεν γνωρίζετε τι εκπροσωπείτε οπότε απαλλάσεστε λόγω βλακείας

 10. ca

  Εσένα ποιός σου είπε οτι είναι ναζιστές;;;Κουμουνιστής είσαι;;;

 11. ΤΑΣΟΣ

  Ε, ως τι κατέθεσαν στεφάνια οι ναζιστές; Θα τρίζουν τα κόκαλα των θυμάτων του ναζισμού και του φασισμού από την υποκρισία αυτή

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr