Βγήκαν οι νέες τιμές στα φάρμακα! Ποια γίνονται πιο ακριβά – Παραδείγματα

Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη πρέπει να βάλουν οι ασθενείς για εκατοντάδες φάρμακα καθώς γνωστοποιήθηκαν από το υπουργείο υγείας οι λεγόμενες ασφαλιστικές τιμές που αποτελούν το ανώτατο όριο αποζημίωσης για τις φαρμακευτικές θεραπείες.

Μεγάλες επιβαρύνσεις σε 753 φάρμακα προκύπτουν από τη θετική λίστα φαρμάκων αλλά και τις ασφαλιστικές τιμές που δόθηκαν απο το υπουργείο Υγείας. Παρά τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου υπουργού υγείας Μάριου Σαλμά ότι οι ασθενείς θα κερδίσουν, όχι μόνο δεν κερδίζουν αλλά αντίθετα σε ορισμένα φάρμακα καλούνται να πληρώσουν ακόμη και διπλή συμμετοχή.

Ποιά φάρμακα πρέπει να πληρώνουμε πιο ακριβά καθώς υπάρχει διαφορά μεταξύ ασφαλιστικής τιμής και λιανικής τιμής. Δείτε παραδείγματα και επιβαρύνσεις στο www.iatropedia.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2013, 8:30 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr