Ανοικτή επιστολή προς του βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας των κομμάτων της Συμπολίτευσης

«Αντιδράστε στην κατάργηση του Πανεπιστημίου και συρρίκνωση του ΤΕΙ στην ονομαστική ψηφοφορία»

Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης του σχεδίου με την ονομασία «Αθηνά» και με σκοπό την Ανασυγκρότηση του Χάρτη των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Χώρας, στις επαφές εκπροσώπων του συλλόγου μαζί σας αλλά και δημόσια, αντιταχθήκατε ανοικτά στην κατάργηση του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας, την οποία επιφέρει το ανωτέρω σχέδιο.

Δυστυχώς λόγω της μη διαδικασίας ψήφισης από τη Βουλή των Ελλήνων του σχεδίου «Αθηνά» που επέλεξε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπήρχαν ελάχιστα έως μηδαμινά περιθώρια θεσμικής αντίδρασης και η αντίθεσή σας στην κατάργηση του Πανεπιστημίου εκφράστηκε με την επίδοση ψηφισμάτων, δημόσιων τοποθετήσεων και προσωπικών επαφών με την ηγεσία του Υπουργείου.

Η χθεσινοβραδινή εξέλιξη αναφορικά με την κατατεθείσα στη Βουλή από το Υπ. Παιδείας τροπολογία με γενικό αριθμό 328 και ειδικό αριθμό 108, που αφορά την εφαρμογή του Σχεδίου «Αθηνά», κατόπιν αιτήματος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ως αποτέλεσμα η ανωτέρω τροπολογία να τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Η σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής παρέχει θεσμικό βήμα για την έμ(ά)μεση αντίδρασή σας στις προτάσεις του Υπουργείου για την κατάργηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τη συρρίκνωση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Η στάση σας στη ψηφοφορία θα αποδείξει με εμφατικό τρόπο τη συνέπεια λόγων και πράξεων και, επιτρέψτε μας να χρησιμοποιήσουμε τη λαϊκή ρήση, «θα κλείσει στόματα ή θα τα ανοίξει διάπλατα από την έκπληξη».

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων

του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2013, 11:16 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr