Παράδειγμα προς μίμηση οι καθηγητές του Λυκείου Άργους Ορεστικού

Ο Δήμαρχος Ορεστίδος και το Δημοτικό Συμβούλιο επικροτεί και υποστηρίζει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού να συνεισφέρει στην εμπέδωση και αφομοίωση της διδακτέας ύλης των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου.

Το γεγονός ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο το αίσθημα της αλληλεγγύης καθίσταται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο για το μέλλον αυτού του τόπου.

Χαιρετίζουμε, λοιπόν, την πρωτοβουλία των καθηγητών να καταθέσουν το προσωπικό τους απόθεμα στηρίζοντας τους μαθητές επί ίσοις όροις σε αυτόν τον σημαντικό και συνάμα κομβικό τομέα της Παιδείας για τα ιδεώδη που πρεσβεύει.

Άλλωστε, η ενέργεια αυτή συνάδει με τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ορεστίδος που προάγει την κοινωνική ευαισθησία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2013, 8:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Παράδειγμα προς μίμηση οι καθηγητές του Λυκείου Άργους Ορεστικού”

  1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΝΑΙ,ΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΟ .ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΠΕΡ ΑΝΑΓΕΡΣΕΩΣ ΟΙΚΙΩΝ ΚΙΑΓΟΡΑΣ MERSEDEKKK.

  2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    Η ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ η ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ?

  3. CARLITO S WAY

    ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΟΒΙΕΤ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΓΚΟΥΛΑΓΚ!…… ΧΑ ΧΑ ΧΑ……..

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr