Φραστική επίθεση Π. Κουκουλόπουλου για τους επικριτές του

Οι βουλευτές νομίζουν πως περνούν στην αντεπίθεση και πιστεύουν πως αποστομώνουν όλους αυτούς που αντέδρασαν εντονότατα για την απώλεια του πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας.
Θυμίζουμε πως αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι αντιδράσεις και κινητοποιήσεις κανένας υπουργός ενδεχομένως δεν θα άλλαζε την απόφαση η δεν θα υπήρχε και παρέμβαση ίσως του πρωθυπουργού.
Πολύ δικαιολογημένες και χαλαρές θα έλεγα οι αντιδράσεις για όλα τα απαράδεκτα που γίνονται στην Δ. Μακεδονία.
Δηλ. τι θέλουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ να βλέπουμε όλα να χάνονται, να βλέπουμε να λείπουν από τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου παιδείας τα ΤΕΙ, να καταργείται το πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας και μεις να λέμε δεν πειράζει σας εμπιστευόμαστε;
Όχι, πολύ σωστά οι πολίτες και όχι μόνο δεν εμπιστεύονται τίποτα, άλλα λέτε και άλλα κάνετε.
Οι εποχές έχουν αλλάξει καταλαβαίνουμε μια χαρά τι γίνεται. Μπορεί να έκανε παρέμβαση ο Αντ. Σαμαράς για το πανεπιστήμιο, δεν ξέρουμε, το σίγουρο είναι πως οι αντιδράσεις των πολιτών πάντα παίζουν ρόλο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάρτιος, 2013, 8:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr