Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην Μαρία Αντωνίου

Σχόλιο για το σχέδιο «Αθηνά», και την εφαρμογή του στην Καστοριά (31/3/2013)

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απαντώντας δημόσια στην κ. Αντωνίου, ενημερώνει τις Καστοριανές και τους Καστοριανούς πως εξαρχής μέσω του βουλευτή μας Διαμαντόπουλου Ευάγγελου εκφράσαμε την ξεκάθαρη αντίθεση μας στο σχέδιο «Αθηνά», που σχεδιάστηκε ερήμην της ακαδημαϊκής κοινότητας, των φοιτητικών συλλόγων και των τοπικών κοινωνιών.

Έγινε ουσιαστικά απουσία ακαδημαϊκών κριτηρίων.

Ο Σύριζα Καστοριάς έκφρασε την άποψη του μέσα από την ΑΝΟΙΚΤΗ σε όλους διαβούλευση που προκάλεσε ο Δήμαρχος Καστοριάς και όχι μέσα από κλειστές ιδιωτικές συναντήσεις, οι οποίες αποδοκιμάστηκαν από τους ίδιους τους φοιτητές.

Σταθήκαμε στο πλευρό των αγωνιζόμενων φοιτητών όσο κανένας. Επιλέξαμε και επιλέγουμε να ενεργοποιούμε την κοινωνία για να διεκδικεί τα δικαιώματα της. Στο πλαίσιο αυτό κλείστηκε, με πρωτοβουλία του βουλευτή μας, δίωρο ραντεβού με τον Υπουργό Παιδείας, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι των φοιτητών και των καθηγητών του παραρτήματος του ΤΕΙ στην Καστοριά.

Όσο για το θέμα «εάν ζούμε εδώ και κατά πόσο πληροφορούμαστε τις εξελίξεις», έχουμε να απαντήσουμε πως τοποθετούμαστε βάση των επίσημων πληροφοριών που έχουμε από τους αρμόδιους – σε κάθε περίπτωση – φορείς και όχι από πηγαδάκια και διαρροές.

Δηλώνουμε ότι μένουμε σταθεροί στις αξίες μας και στην διεκδίκηση τους.

Οι αποφάσεις μας συνδιαμορφώνονται με την κοινωνία και δεν αποφασίζονται σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και αλισβερίσια μεθοδολογίες δηλαδή που βύθισαν την χώρας μας τις τελευταίες δεκαετίες σε έναν άνευ προηγούμενου παραγοντισμό, που συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε εσείς κ. Αντωνίου και η πράσινη συνιστώσα σας, χωρίς καμία ντροπή και ενδοιασμό.

Και τέλος αναρωτιόμαστε: τα συνεχή αδειάσματα που έχετε δεχτεί δημοσίως για τις θέσεις σας από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους φοιτητές, στο πως αξιολογήσατε το σχέδιο Αθηνά και τις επιπτώσεις του στον νομό μας, καθώς επίσης η παραίτηση του Προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, η παραίτηση της Προϊσταμένης του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, δεν σας προβληματίζουν καθόλου;

Μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ψιχαλίζει…

Γραφείο τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2013, 6:47 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr