Ο νέος Ταξίαρχος της 15 ΤΑΞΠΖ στον δήμαρχο Καστοριάς

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Διοικητής της 15 ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχος κ. Γρηγόριος Γρηγοριάδης, επισκέφτηκε την Παρασκευή 29/3/2013 και ώρα 13:30 πμ τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη.Ο κ. Δήμαρχος υποδέχτηκε τον νέο Ταξίαρχο ο οποίος κατάγεται από τον Δήμο Καστοριάς, είναι γνώστης των ιδιαιτέρων προβλημάτων της και συζήτησε μαζί του θέματα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης του Στρατού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα της μεθορίου αλλά και να παρασχεθούν υπηρεσίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2013, 10:36 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr