Άμεση αντίδραση της Μ. Αντωνίου για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την γούνα…..

« Οι ανερμάτιστες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να έχουν στο στόχαστρο τους τη γουνοποιία. Η Γραμματεία Οικολογίας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι πρόκειται για μια «άχρηστη για το σημερινό άνθρωπο, μη βιώσιμη και καταδικαστέα οικονομική δραστηριότητα».

Αντιλαμβάνονται όλοι το μέλλον που προοιωνίζει για το βασικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μήπως άραγε θα είναι ποινικό αδίκημα η ενασχόληση με τη γουνοποιία;

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά για το θέμα.

Υ.Σ. Επειδή σε προηγούμενη ανακοίνωση μου για το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης της Αριστεράς έλεγα ο θεός να μας φυλάει, με αυτά που λένε φαίνεται ότι αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Πρέπει κάτι να κάνουμε κι εμείς».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2013, 10:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

4 Σχόλια για “Άμεση αντίδραση της Μ. Αντωνίου για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την γούνα…..”

 1. ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΡΗ

  Χρήσιμη η γούνα για τους ανθρώπους των σπηλαίων, άχρηστη για τον άνθρωπο του σύγχρονου πολιτισμού. Βάρβαρη δραστηριότητα και πολυτέλεια για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο. Ο θεός να μας φυλάει από τα ανθρώπινα ζώα που αισθάνονται τόνωση της γυναικείας τους φιλαρέσκειας, φέροντας ένα τομάρι ζώου πάνω τους. Αλήθεια πόσα τομάρια βασανισμένων και κατακρεουργημένων ζώων αξίζει κάθε σταυρός σας στις βουλευτικές εκλογές κυρία Αντωνίου; Γιατί περί αυτού πρόκειται, έτσι δεν είναι; Γουναράς και ψηφαλάκια.
  Υ.Γ. Το ρήμα είναι προοιωνίζομαι, δεν υπάρχει προοιωνίζω. Οι γουναροσταυροί εξασφαλίζουν τον πολυπόθητο βουλευτικό μισθό, αλλά φευ, όχι βασικές γνώσεις γραμματικής.

 2. aaaa

  ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ….Κα ΑΝΤΩΝΙΟΥ……..

 3. Elena

  Κατ’αρχάς κα Αντωνίου δυστυχώς οι παραπάνω δηλώσεις δεν αποτελούν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. Για τη σύγχρονη προοδευτική κοινωνία, η κακοποίηση των ζώων ΔΕΝ αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, ούτε η γούνα μία κομψή ενδυματολογική επιλογή. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε υπόψη σας την επόμενη φορά που θα εμφανιστείτε στη Βουλή. Και αν από κάτι πρέπει να μας φυλάξει ο Θεός, είναι από τα ανίκανα και διεφθαρμένα πολιτικά πρόσωπα του κόμματός σας!

 4. Αριέττα Μαρινίτση

  Μπορεί το εμπόριο της γούνας να μην είναι ποινικά κολάσιμο αν και θα έπρεπε αλλά ηθικά είναι και κολάσιμο και απαράδεκτο και κατακριτέο!

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr