Άγριος καυγάς στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας μεταξύ φοιτητών και περιφερειάρχη Γ. Δακή

Αποκλειστικό video -ΔΑΚΗΣ » δεν περιμένουμε τα χρήματα των φοιτητών για να ζήσουμε, να σταματήσει αυτό το παραμύθι »

Αιτία, η νέα »ΤΕΛΙΚΗ» πρόταση του υπουργείου παιδείας για συνομοσπονδία ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου μέσα στην αίθουσα του Π.Σ ύψωσαν τους τόνους, προχώρησαν σε μεγάλες καταγγελίες για να έρθει σφοδρότατη αντίδραση του Γ. Δακή.

Την ώρα μάλιστα της τοποθέτησης του Γ. Δακή κάποιοι φοιτητές διαφωνώντας έφτασαν απειλητικά στα έδρανα των περιφερειακών συμβούλων λέγοντας » Θα τα πούμε και κατ’ ιδίαν».

Γ. Δακής » ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα αυτά που λέτε, εσείς επιλέξατε να σπουδάσετε σε Κοζάνη η Φλώρινα, θλίβομαι που δεν νιώθετε δική σας την περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, δεν περιμένουμε τα χρήματα των φοιτητών για να ζήσουμε. Όποιοι πανεπιστημιακοί θέλουν και μπορούν ας παραιτηθούν, περιμένουν άλλοι να πάρουν τις θέσεις τους »

Φοιτητές προς ΔΑΚΗ » πρέπει να ντρέπεστε, είστε σοβαροί με αυτά που λέτε, μας κοροϊδεύεται, θα έπρεπε να ντρέπεστε, με τις επιλογές σας προσβάλλεται τους προγόνους σας»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IUJGGktDyYs[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Απρίλιος, 2013, 2:42 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Άγριος καυγάς στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας μεταξύ φοιτητών και περιφερειάρχη Γ. Δακή”

 1. Μιχάλης

  Απλά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:

  1) Ο Φοιτητικός Σύλλογος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλ/νιών επιθυμεί την παραμονή του τμήματος στην Κοζάνη. Επειδή όμως τα χρόνια προβλήματά του (από την χρονιά ίδρυσης του εως και τώρα) παραμένουν άλυτα, το ΑΠΘ μοιάζει ως φάρος σωτηρίας και συνέχειας των σπουδών με αξιοπρέπεια. Άρα, κανείς φοιτητής δεν επιδίωξε το ΑΠΘ αλλά η ίδια η κοινωνία οδήγησε σε αυτή τη λύση μπαίνοντας εμπόδιο συγκεκριμένα ο Δακής στη δημιουργία Πολυτεχνιούπολης (μην μας παίζουν τώρα και τους καλούς οι λεχρίτες)

  2) Πλέον η λύση του ΑΠΘ είναι δυστυχώς μονόδρομος από τη στιγμή που σκέψη είναι η δημιουργία ενός Ιδρύματος που θα στεγάζει ΑΕΙ-ΤΕΙ. Όσο και να λένε ότι οι ρόλοι του θα παραμείνουν διακριτοί όλοι γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και επίσης θα μειωθεί η αξία του πανεπιστημίου. «είναι πιο εύκολο να κοντύνεις κάτι για να το φτάσεις (ΑΕΙ) παρά να ψηλώσεις εσύ ο ίδιος(ΤΕΙ)». Κι αν το ΑΕΙ έχει τεράστια διαφορά από ένα ΤΕΙ, ακόμα περισσότερη έχει ένα ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!! Πριν δυο χρόνια υπήρξε προσπάθεια συγχώνευσης ΑΕΙ-ΤΕΙ και ο τότε Πρόεδρος Διοικούσας δήλωνε πως αποτελεί μονόδρομο η συγχώνευση. Ορίστε που επιβεβαιώνετε 2 μόλις χρόνια μετά.

  3) Ευκαιρίες να κρατήσετε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είχατε στο παρελθόν και πολλές. Ας είχε ο κάθε Δήμαρχος και Περιφερειάρχης τα κότσια να το κρατήσει αλλά φαίνεται πως δεν το ήθελαν. Τώρα δυστυχώς θα δούμε ποιος στο τέλος θα επικρατήσει, τα πολιτικά συμφέροντα ή η Παιδεία; (μάλλον ήδη το πρώτο ε;)

  Όχι για να μην νομίζουν ορισμένοι ηλίθιοι ότι όλο αυτό γίνεται για την μετακίνηση στο ΑΠΘ. Γελοίοι και ηλίθιοι απλά είστε όσοι το πιστεύετε αυτό!!

 2. Πως κοιμάται το βράδυ αυτός ο άνθρωπος…
  Ντροπή στους σωτήρες, η γενιά σας έχει καταστρέψει τα πάντα.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr