Στον πρωθυπουργό αύριο ο δήμαρχος Καστοριάς και αμέσως μετά μαζί με τον Χ.Παρχαρίδη σε διάφορα υπουργία

» Ζητούν μεγάλη χορηγία από τον ΟΠΑΠ για την »ΑΛΕΞΙΑΔΑ». Στο υπουργείο Υγείας για το Κέντρο Υγείας Μεσοποταμίας –

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Παρχαρίδη, μεταβαίνει εκτάκτως στην Αθήνα την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013, προκειμένου το απόγευμα της ίδιας ημέρας να υποβάλει στο γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά επιστολή διαμαρτυρίας και τεκμηριωμένων προτάσεων με θέμα το Σχέδιο «ΑΘΗΝΑ», μετά από τις τελευταίες εξελίξεις και την κατάργηση του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Στην συνέχεια την Πέμπτη 4 Απριλίου 2013 θα επισκεφτεί το Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να ζητήσει έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Καστοριάς για την εκτέλεση έργων που έχουν επείγοντα χαρακτήρα, το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να προωθηθεί η έγκριση του Οργανισμού του Κέντρου Υγείας Μεσοποταμίας και της παραχώρησης στον ΕΟΠΠΥ του Δημοτικού κτιρίου των Τερζάκιων Λουτρών και τον Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού κ. Τζαβάρα για την εξασφάλιση χρηματοδότησης (χορηγίας από τον ΟΠΑΠ) για την διοργάνωση του Φεστιβάλ «Αλεξιάδα».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Απρίλιος, 2013, 6:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr