Παράταση ενός έτους στα μεταπτυχιακά των ΑΕΙ

Παράταση κατά ένα έτος, δηλαδή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014, στα υφιστάμενα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σπουδών στα Πανεπιστήμια και τα αντίστοιχα σύμπραξης των ΤΕΙ και της ΑΣΠΑΙΤΕ με Πανεπιστήμια της ημεδαπής ή της αλλοδαπής δίνει με απόφασή του το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα, η απόφαση προβλέπει την παράταση της προθεσμίας που ορίζεται στις διατάξεις της παραγράφου 3 του άρθρου 12 του ν. 3685/2008 «Θεσμικό πλαίσιο για τις μεταπτυχιακές σπουδές» (ΦΕΚ 148, τ. Α’), κατά ένα έτος από τη λήξη της, ήτοι μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014.

Η εν λόγω παράγραφος προβλέπει ότι «τα ήδη υφιστάμενα ΠΜΣ στα Πανεπιστήμια και τα ΠΜΣ σύμπραξης των ΤΕΙ και της ΑΣΠΑΙΤΕ με Πανεπιστήμια της ημεδαπής ή της αλλοδαπής παύουν να λειτουργούν, εάν εντός δύο ετών από τη δημοσίευση του νόμου αυτού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δεν έχουν προσαρμοσθεί στις διατάξεις του».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Απρίλιος, 2013, 10:51 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr