Και πάλι για ΔΑΚΗ και όχι μόνο ο Μ.Χατζησυμωνίδης » Αδιαφορεί για το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» και την Καστοριά, θλίβομαι και αγανακτώ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ»

Η περιφέρεια και ο ΔΑΚΗΣ λειτουργούν Κοζανοκεντρικά»

Μέσα από το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς ο δήμαρχος Μ.Χατζησυμεωνίδης είπε και πάλι για τις ευθύνες ΔΑΚΗ και διοικούσας επιτροπής του πανεπιστημίου.

» Η περιφέρεια λειτουργώντας »Κοζανοκεντρικά» γιατί θέλουν το πανεπιστήμιο να αναπτυχθεί στον άξονα Φλώρινα – Κοζάνη, αφήνουν την Καστοριά εκτός, τα έχουν μεθοδεύσει όλα με τον πρόεδρο της Δ.Ε του πανεπιστημίου, ο Γ. Δακής προχωρά σε κρυφές συναντήσεις για να μην είμαστε εμείς. ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ, εκφράζω την αγανάκτηση μου, θλίβομαι για όλο αυτό» .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XZhrFWdnlYU[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Απρίλιος, 2013, 11:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr