Και πάλι για ΔΑΚΗ και όχι μόνο ο Μ.Χατζησυμωνίδης » Αδιαφορεί για το σχέδιο »ΑΘΗΝΑ» και την Καστοριά, θλίβομαι και αγανακτώ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ»

Η περιφέρεια και ο ΔΑΚΗΣ λειτουργούν Κοζανοκεντρικά»

Μέσα από το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς ο δήμαρχος Μ.Χατζησυμεωνίδης είπε και πάλι για τις ευθύνες ΔΑΚΗ και διοικούσας επιτροπής του πανεπιστημίου.

» Η περιφέρεια λειτουργώντας »Κοζανοκεντρικά» γιατί θέλουν το πανεπιστήμιο να αναπτυχθεί στον άξονα Φλώρινα – Κοζάνη, αφήνουν την Καστοριά εκτός, τα έχουν μεθοδεύσει όλα με τον πρόεδρο της Δ.Ε του πανεπιστημίου, ο Γ. Δακής προχωρά σε κρυφές συναντήσεις για να μην είμαστε εμείς. ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ, εκφράζω την αγανάκτηση μου, θλίβομαι για όλο αυτό» .YouTube Preview Image

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Απριλίου, 2013, 11:04 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery
Κατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Γ΄ Σεπτεμβρίου 14 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, pararas@diktyo1.gr
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr