Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη συνάντηση του προγράμματος DESUR στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Οι εταίροι του έργου από τις 6 Ευρωπαϊκές Περιφέρειες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε 7 συνολικά Μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Περιφέρειας και να ενημερωθούν για τα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παράγονται, την καθετοποίηση της παραγωγής με έλεγχο των προμηθευτών για τις διαδικασίες που εφαρμόζουν, την εξαγωγική δυναμική που επιδεικνύουν και τέλος το σεβασμό στο περιβάλλον με έλεγχο των αποβλήτων τους αλλά και με ενέργειες προστασίας και ανάδειξης του.

Συνολικά η αντιπροσωπεία του προγράμματος επισκέφτηκε 5 επιχειρήσεις στην περιοχή Κοζάνης, Γρεβενών και Καστοριάς και 2 συνεταιρισμούς από την περιοχή του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Η περιήγηση ξεκίνησε από την περιοχή της Κοζάνης και την εταιρεία Alfa – Κουκουτάρης Α.Ε. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, ελέγχοντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την προμήθεια των πρώτων υλών, την εισαγωγή τους στην παραγωγική διαδικασία και το τελικό προϊόν. Οι προμηθευτές της πρέπει να τηρούν πολύ αυστηρές προδιαγραφές με χαρακτηριστικό την διατήρηση συγκεκριμένης θερμοκρασία μεταφοράς των πρώτων υλών στην επιχείρηση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Απρίλιος, 2013, 5:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr