Πανικός στον νομό Καστοριάς με την υπόθεση της κληρονομιάς ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ. Πολλές οι αντιφάσεις πολλαπλές οι αποκαλύψεις. Συνέντευξη Δ.Τσιόγκα

΄΄Καταθέσαμε το 1999 στην Αγροτική τράπεζα περίπου 380 εκατομμύρια δρχ. – Πρόσβαση να βγάζει και να βάζει είχε ο ταμίας του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( Δ.Καραμανίδης την εποχή εκείνη)

Σήμερα ο τότε ( 1999) αντιδήμαρχος οικονομικών Δημήτρης Τσιόγκας μίλησε στον Αντ. Παραρά λέγοντας πως εμείς καταθέσαμε τα χρήματα της κληρονομιάς στην Αγροτική αλλά δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση στον συγκεκριμένο λογαριασμό από την κατάθεση και μετά.

» Νομίζω πως δεν μας διαβάστηκε ποτέ η διαθήκη Παπαλαζάρου»

» Μια και πολύ σοβαρή η δέσμευση μας από την διαθήκη, καμία κίνηση χρημάτων χωρίς την έγκριση του υπουργείου οικονομικών. Θέλω να πιστεύω πως όλες οι κινήσεις πρέπει να έγιναν με τις εγκρίσεις του υπουργείου»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=064z2tJHVoI[/youtube]

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Απρίλιος, 2013, 7:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr