Οι προσωρινοί πίνακες για την κινητικότητα των υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα

Αναρτήθηκαν από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα αποτελέσματα που αφορούν τις μεταθέσεις (κινητικότητα) 1.891 υπαλλήλων (ΙΔΑΧ ΔΕ Διοικητικών ειδικοτήτων), οι οποίοι τέθηκαν σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεών.

Πρόκειται για τα προσωρινά αποτελέσματα τα οποία συνοδεύονται από διευκρινιστικό υπόμνημα για τη διευκόλυνση στην ανάγνωση των πινάκων. Η προθεσμία υποβολής  ενστάσεων εκ μέρους των ενδιαφερομένων υπαλλήλων που περιλαμβάνονται στους πίνακες, ξεκινά αύριο, Σάββατο, 13 Απριλίου και λήγει την Τετάρτη 17 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι ενστάσεις μπορεί να προβληθούν μόνο νομικές αιτιάσεις σχετικές με τη βαθμολόγηση των κριτηρίων. Μετά τον έλεγχο και την εκδίκαση των ενστάσεων θα αναρτηθούν και οι οριστικοί πίνακες οι οποίοι θα τεθούν σε ισχύ.

Οι πίνακες

Δείτε αναλυτικά τους προσωρινούς πίνακες:

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Απρίλιος, 2013, 9:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr