Ο Στέργιος Κοβατσιάδης με τον Ρώσο γενικό πρόξενο

Στις 03/04/2013 Τετάρτη και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Les lazaristes παρατέθηκε από τον Ρώσο Γενικό Πρόξενο Αλεξέϊ Ποπώφ δεξίωση για τα 230 χρόνια παρουσίας του Ρωσικού Προξενείου στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ. Κοβατσιάδης Στέργιος (Πολιτευτής Ν. Καστοριάς) και ο Κοβατσιάδης Χρήστος (Πολιτευτής Α ΄Θεσσαλονίκης) με ολόκληρο το πολιτικό τους γραφείο, καθώς και αντιπροσωπεία του Δήμου Καστοριάς με την Δ/ντρια του πολιτικού γραφείου του Δημάρχου Kαστοριάς.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο Γερμανός Γενικός Πρόξενος κ.Wolfgang Hoelscher-Obermaier ο οποίος απεύθυνε προσωπική πρόσκληση στους κ. Κοβατσιάδη Στέργιο και Χρήστο όπου θα πραγματοποιηθεί στις 9/04/2013 στο Γερμανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης ,προκειμένου να συζητηθούν θέματα του Ν .Καστοριάς καθώς και να εκτιμηθεί η γενικότερη πολιτική κατάσταση.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2013, 1:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr