ΕΕ: Μέχρι 15 Απριλίου οι αιτήσεις για τον διαγωνισμό πρόσληψης Διοικητικών Υπαλλήλων

Λήγει στις 15 Απριλίου 2010 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πρόσληψη διοικητικών υπαλλήλων στους τομείς: Ευρωπαϊκή Δημόσια Διοίκηση, Δίκαιο, Οικονομία, Λογιστικός Έλεγχος, Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), από αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για το διαγωνισμό με κωδικό EPSO/AD/177/10, για τον οποίον περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην διεύθυση της EPSO, του… ΑΣΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης (http://europa.eu/epso/index_el.htm).

Πριν υποβάλετε αίτηση θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τον οδηγό για τους υποψηφίους που έχει δημοσιευθεί στην Επίσημη Εφημερίδα C 57 A της 9ης Μαρτίου 2010, καθώς και στον ιστότοπο της EPSO στο Διαδίκτυο. Ο εν λόγω οδηγός, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προκήρυξης του διαγωνισμού, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους κανόνες τους σχετικούς με τις διαδικασίες και λεπτομέρειες εγγραφής.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2013, 7:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr