Στο «στόχαστρο» οι υπάλληλοι των Νομικών Προσώπων

Υπαλλήλους αορίστου χρόνου Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου του δημοσίου και των ΟΤΑ βάζει στο «στόχαστρο» η απόφαση των τριών αρχηγών για 15.000 απολύσεις μέχρι τα τέλη του 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετά την κατάργηση ή τη συγχώνευση των ΝΠΙΔ που εργάζονται θα απολύονται λαμβάνοντας τη νόμιμη αποζημίωση.

Σε διαθεσιμότητα – κινητικότητα υπάλληλοι στενού δημόσιου, ΟΤΑ,  ΝΠΔΔ

Αντιθέτως, οι συνάδελφοί τους του στενού δημόσιου τομέα, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ εφόσον οι θέσεις τους καταργηθούν θα εντάσσονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας με στόχο να μπουν στη συνέχεια σε κινητικότητα.

Η κυβέρνηση θεωρεί ότι μπορεί να επιτύχει την αποχώρηση των 15.000 υπαλλήλων με τους επίορκους, «κοπανατζήδες», όσους έχουν προσληφθεί με πλαστά πτυχία, όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα αλλά και αυτούς που επιλέξουν την εθελούσια έξοδο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Απρίλιος, 2013, 7:42 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr