Λήγει σήμερα η προθεσμία για τα ανασφάλιστα ΙΧ

Πρόστιμο 250 ευρώ θα κληθούν να καταβάλουν οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων ΙΧ αυτοκινήτων, εάν δεν σπεύσουν να τα ασφαλίσουν μέχρι και σήμερα, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Από την ερχόμενη εβδομάδα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών θα αρχίσει να ταχυδρομεί ειδοποιητήρια, στους ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν προέβησαν στην ασφάλιση των οχημάτων τους.
Εντός 8 ημερών θα πρέπει να περάσουν από το ταμείο των εφοριών για να πληρώσουν παράβολο 250 ευρώ με το οποίο στη συνέχεια θα μπορούν να ασφαλίσουν ξανά το όχημα τους.

Εάν οι κάτοχοι των οχημάτων δεν προσέλθουν εντός της προθεσμίας, τότε η ΓΓΠΣ θα αποστέλλει τα στοιχεία του κατόχου του αυτοκινήτου στην αρμόδια αστυνομική αρχή του τόπου διαμονής του ιδιοκτήτη.

Το πρόστιμο θα ανεβαίνει στα 500 ευρώ, ενώ ενεργοποιείται παράλληλα και η ποινική διαδικασία, με επιπλέον πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως 3.000 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2013, 8:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr