Η βουλευτής Ν.Δ Μαρία Αντωνίου στο ΙΚΑ…..

Την Δευτέρα 15/04/2013 η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου , επισκέφτηκε το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καστοριάς , εκεί συναντήθηκε με τον Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Ρίζο και τον Διευθυντή Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Στεργιόπουλο, οι οποίοι την ενημέρωσαν διεξοδικά για τη λειτουργία και τα προβλήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καστοριάς , ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της επισκέφτηκε τα διάφορα τμήματα όπου και συνομίλησε με τους συμπολίτες μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καστοριάς.

Μετά την επίσκεψη η κ. Αντωνίου δήλωσε:

«Το πρόβλημα της έλλειψης διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στη Καστοριά και είναι το πρώτο που θα θέσω στη συνάντηση μου το επόμενο διάστημα με τον Υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην Αθήνα. Επίσης σοβαρό είναι και το πρόβλημα της χωροθέτησης των υπηρεσιών για το οποίο ελπίζω να έχουμε καλά αποτελέσματα σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Απρίλιος, 2013, 1:13 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr