Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, άσκησης ετοιμότητας «Σεισίχθων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ – Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης των υπαλλήλων της, θα προβεί στην πραγματοποίηση της άσκησης ετοιμότητας «Σεισίχθων» η οποία αφορά διασώσεις ατόμων σε συμβάντα σεισμού και κατάρρευσης κτιρίων.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και Ω/10:00 π.μ. επί των οδών Κυρίτση, Γούση και Κρήτης και θα την παρακολουθήσουν οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι της Π.Υ. Καστοριάς και των κλιμακίων δικαιοδοσίας της Π.Κ. Νεστορίου και Π.Κ. Άργους Ορεστικού.

Ζητείται εκ των προτέρων η κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία και η αποφυγή στάθμευσης οχημάτων στις οδούς Κυρίτση, Γούση και Κρήτης προς διευκόλυνση της διεξαγωγής της άσκησης και αποφυγή ενδεχόμενων ατυχημάτων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Απρίλιος, 2013, 2:25 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr