ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ…….

Θα είμαστε Στρασβούργο από αύριο, αλλά όλες τις εξελίξεις στο ΔΙΚΤΥΟ1 στον Alpha 94,7 και στο www.alphafm.gr θα τις παρουσιάζουμε πρώτοι από όλους.
Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι έντονη, και για πολλούς τα ψέματα τελειώνουν. Όσοι μπορούν θα είναι σε θέση να κάνουν και ανακοινώσεις ονομάτων. Φτάνουν οι προθέσεις και οι προφορικές δεσμεύσεις.

Υποψήφιοι, πρόγραμμα, πραγματική διάθεση για την πόλη.

Από δω και πέρα μπαίνουμε στο τελευταίο 15νθήμερο της προετοιμασίας των υποψήφιων συνδυασμών. Τα λέμε αυτά διότι αν κάποιοι υποψήφιοι θέλουν να παίζουν ας παίζουν με άλλα πράματα.
Η πόλη και ο δήμος έχει ανάγκη μιας σωστής πρότασης και όχι εσωτερικές εκδικητικές τάσεις εναντίον προσώπων. Δηλ. ναι, πιστεύω πως κάποιοι κάνουν προσπάθειες καθόδου απλά και μόνο για να έρθουν απέναντι σε κάποιους που παλαιότερα υπηρετούσαν και τώρα έχουν άλλη άποψη, προσωπικές διαφορές δηλαδή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Σεπτέμβριος, 2010, 1:40 μμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr