Αξιολόγηση-εξπρές 50.000 ΔημοσίωνΥπαλλήλων, 940 απολύσεις τον Μάιο

Περίπου 940 εργαζόμενοι σε κρατικούς φορείς που λειτουργούν ως νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, θα είναι τα πρώτα θύματα στην προσπάθεια της κυβέρνησης να δείξει στην τρόικα ότι υλοποεί τη συμφωνήθέντα για απολύσεις. Οι φορείς αυτοί θα κλείσουν πριν από την επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου της τρόικας τον Ιούνιο και το προσωπικό τους θα απολυθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα περιλαμβάνει 7 ΝΠΙΔ και δύο ΑΕ.

Παράλληλα, με διαδικασίες εξπρές θα ξεκινήσει η αξιολόγηση 50.000 δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι θα αποτελέσουν την βασική δεξαμενή για τις 15.000 απολύσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2014. Η αξιολόγηση θα γίνει με κριτήρια  που θα ορισθούν για κάθε υπουργείο και οργανισμό.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ ότι  με τα κριτήρια θα διασφαλισθεί η αντικειμενικότητα των αξιολογήσεων

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Απρίλιος, 2013, 3:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr