Δεν λειτουργεί σωστά το περίφημο κολάρο της αρκούδας που βρίσκεται στην »Κρεπενή»

Προβληματικό φαίνεται να είναι το περίφημο κολάρο της αρκούδας που σκορπά από πέρσι τον πανικό στην περιοχή »Κρεπενή» του Μαυροχωρίου του Δ.Καστοριάς.

Πριν λίγες μέρες έκανε και πάλι την εμφάνιση της αλλά οι υπεύθυνοι από την »Καλλιστώ» δεν μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε μιας και σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν στέλνει σήματα το κολάρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να την εντοπίσουν.

Τα προβλήματα με τις αρκούδες ακόμη και στο κέντρο του δήμου Καστοριάς είναι συνεχόμενα και προκαλούν την αγανάκτηση των πολιτών και των αυτοδιοικητικών διότι μόνο από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα »LIFE» ξοδεύουμε 1.200.000 για την αντιμετώπιση και τέτοιων φαινομένων αλλά φαίνεται και πάλι αναποτελεσματική σε μεγάλο βαθμό η όποια παρέμβαση…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Απρίλιος, 2013, 10:28 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Δεν λειτουργεί σωστά το περίφημο κολάρο της αρκούδας που βρίσκεται στην »Κρεπενή»”

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Αφού πήραν τα λεφτά και τον ελλατωματικό εξοπλισμό, μην την είδατε την Καλλιστώ. Τίποτα δεν λειτουργεί από το περίφημο σύστημα. Η ΕΕ που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα τι λέει για αυτό?Κανείς δεν αναρωτιέται?

 2. bourou bourou

  Κινέζικα μάλλον τα κολάρα που έχει προμηθευτεί για να κάνει οικονομία στον Ελληνικό λαό, αυτη η Καλυψώ, Καλλιστώ (?), αφού με τα ίδια λεφτά απο τα 1.200.000 που πήραν, θα μπορέσουν να αγοράσουν περισσότερα. Κρίμα που έχουν βγεί προβληματικά, τώρα, αφού έχουν δαπανηθεί αυτές οι προμήθειες, θα χειασθούν νέες για να αγοράσουν καλύτερης ποιότητας για να μπορέσουν να κάνουν την δουλειά τους. Παρακαλώ πολύ να έχουμε ακόμη 400.000 € νέα δαπάνη για να αγοράσουμε Γερμανικά, αξιόπιστα απο τους φίλους μας κολλάρα……

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr