Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ( ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ) ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μέσω του διαδικτύου θα ήθελα να κάνω μια πρώτη επαφή και ενημερώσω κάποιους από τους facebook friends μου, και όχι μόνο, για την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές.

Είναι αυτονόητο ότι ένα μήνυμα, δεν αντικαταστεί την προσωπική επαφή. Θα προσπαθήσω και όσο αυτό είναι εφικτό, να βρεθώ και τετ α τετ μαζί σου.
Ο λόγος της συμμετοχής μου είναι απλά επειδή θέλω να προσφέρω με όλη μου την δύναμη και γνώσεις στα κοινά και στους κοινούς αγώνες του τόπου μας.
Πιστεύω πως η Καστοριά χρειάζεται νέους ανθρώπους, που διαθέτουν μεράκι και έχουν την διάθεση να εργαστούν με ενθουσιασμό και αφοσίωση, με ξεκάθαρο και ειλικρινή λόγο.
Με την υποψηφιότητα μου στον συνδυασμό «Όλοι μαζί για το αύριο», με επικεφαλής τον Μανώλη Χατζησυμεωνίδη, θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια για μία πιο δυναμική Καστοριά και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης ξεκίνησε νωρίς τον αγώνα του και από την αρχή δήλωσε πως κατεβαίνει ανεξάρτητος, δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική ή κομματική προτίμηση των συνεργατών του, γι’ αυτό έχει μαζί του ικανούς ανθρώπους από όλους τους χώρους.
Το τελευταίο είναι για μένα προσωπικά πολύ σημαντικό, διότι θεωρώ πως δεν πρέπει πια να υπάρχουν μεταξύ μας διαχωριστικές γραμμές. Εξ άλλου, πιο πολλά είναι αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.
Θα ήταν τιμή μου να με στηρίξεις στην προσπάθειά μου αυτή, να μου δώσεις τη δυνατότητα, με την επιλογή σου στο πρόσωπο μου, να δουλέψω γι’ αυτά που πιστεύω, προς όφελος του τόπου μας.
Με τιμή,
Φωτιάδου Μαρία

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Σεπτέμβριος, 2010, 2:40 μμ. στις Κατηγορίες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr