«FUR IN SIATISTA»- Τα εγκαίνια της έκθεσης από τον Υπουργό Μακεδονίας- Θράκης

Τα εγκαίνια της έκθεσης προϊόντων γούνας της Σιάτιστας με την επωνυμία «FUR IN SIATISTA» πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Απριλίου στο ΒΙΟ.ΠΑ της Σιάτιστας, παρουσία επιχειρηματιών του κλάδου, εμπορικών αντιπροσώπων, εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και πλήθος κόσμου.

Η έκθεση που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, το ΕΒΕ Κοζάνης και τη συνεργασία του Δήμου Βοΐου και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, με τον Υπουργό Θεόδωρο Καράογλου να δίνει το παρών στην τελετή των εγκαινίων.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν μία σειρά προϊόντων που παράγουν οι επιχειρήσεις της Σιάτιστας και γενικότερα του Βοΐου, οι οποίες έχουν αποδείξει πως βήμα- βήμα κερδίζουν ξανά την αίγλη του παρελθόντος στον τομέα της γούνας.

Τα προϊόντα μάλιστα παρουσιάστηκαν και σε επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα, ενώ το ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων έκλεψαν οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού που περπάτησαν στην πασαρέλα της έκθεσης, στέλνοντας μήνυμα ζωής.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, εξήρε την επιχειρηματική δραστηριότητα των γουνοποιών της Σιάτιστας, δηλώνοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου στον κλάδο που μπορεί να αποτελέσει, όπως είπε, έναν από τους κλάδους που θα βοηθήσουν στην έξοδο από την κρίση.

Στην ιστορία της γούνας και την κατάκτηση των αγορών από τους γουνοποιούς της Σιάτιστας, στάθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας, Δημήτρης Κοσμίδης, ενώ στη συμβολή της γούνας στο οικονομικό περιβάλλον της περιοχής στάθηκε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, Κώστας Κυριακίδης.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, απευθυνόμενη στον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, ζήτησε την ίδρυση Ειδικής Γραμματείας στο Υπουργείο που θα ασχολείται με τη γούνα, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να μην προχωρά σε αποφάσεις όπως το κλείσιμο του Τελωνείου και των ΔΟΥ, που θέτουν εμπόδια στην επιχειρηματική δραστηριότητα της γούνας.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης, Γιάννης Σόκουτης, ενώ το παρών έδωσαν Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης, στελέχη της αυτοδιοίκησης κ.α.

Η έκθεση έκλεισε τις πύλες την Κυριακή 21 Απριλίου, με τους υπευθύνους να μένουν ικανοποιημένοι και να βάζουν τις βάζεις για την επόμενη μεγάλη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στη Σιάτιστα.   konanimedia.gr & Γραφείο Τύπου Δήμου Βοΐου .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Απρίλιος, 2013, 8:12 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr