Παραδόθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς οι Ειδικά Ανοιγόμενοι Κάδοι Απορριμμάτων στους Δήμους

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παραδόθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στους Δήμους οι ειδικά ανοιγόμενοι κάδοι απορριμμάτων, προμήθεια αξίας 14.000 ευρώ (40 κάδοι) που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Δράσης C.2 «Κατασκευή και χρήση μη-ανοιγόμενων από αρκούδες κάδων απορριμμάτων και ηλεκτροφόρου περιφράξεως ως μέσα αποτροπής της προσέγγισης κατοικημένων περιοχών από αρκούδες» του έργου LIFE Άρκτος/Καστοριά με τίτλο: «Βελτίωση των προϋποθέσεων συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στο Ν. Καστοριάς, Ελλάδα – Μεταφορά Βέλτιστων Πρακτικών».

Τους κάδους παρέλαβαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι εκπροσωπώντας τους τρεις Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας και οι οποίοι θα αναλάβουν την τελική τοποθέτησή τους. Οι ειδικά ανοιγόμενοι κάδοι θα τοποθετηθούν σε σημεία όπου σημειώθηκαν κατά το παρελθόν περιστατικά επίσκεψης αρκούδων, προκειμένου να λειτουργήσουν αποτρεπτικά στην προσέγγιση του ζώου σε κατοικημένες περιοχές. Τα συγκεκριμένα δοχεία φέρουν ασφάλεια, όπου πολίτες καλούνται να συμμετέχουν κλείνοντας τους όταν τους χρησιμοποιούν, προκειμένου τα ζώα να μην μπορούν να τους ανοίξουν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Απρίλιος, 2013, 4:36 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr