Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Αρσένης »τα ρίχνει» στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Θωμά Αναστασίου

Με αφορμή την κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ – Είναι απίστευτη η αναφορά του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Αρσένη ( επιλογή προσωπική Γ. Παπανδρέου) στο θέμα της κατεδάφισης του »ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ» τονίζοντας σε ανακοίνωση του »Προκαλούν οι πληροφορίες ότι υπήρξε πολιτική παρέμβαση τοπικών αιρετών παραγόντων προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου προκειμένου να μην αποφασίσει το ΚΣΝΜ αντικειμενικά με βάση την εισήγηση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η λήψη αποφάσεων του ΚΣΝΜ με βάση πολιτικές πιέσεις και όχι με βάση την αντικειμενική αξία των εκάστοτε μνημείων όπως προβλέπει ο νόμος, αποτελεί προσβολή για το θεσμό και καθιστά την απόφαση παράνομη».

Η επίθεση πάει άμεσα στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δημόσια πριν μερικές εβδομάδες δήλωνε τις κινήσεις και προσπάθειες που έκανε για να πείσει πως δεν πρόκειται για μνημείο….

Η παρέμβαση Αρσένη που έγινε από Βρυξέλλες προφανώς θα είχε ίσως και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν και ο ίδιος μας ενημέρωνε από πού είχε όλες τις πληροφορίες η μάλλον από ποιους……

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2013, 8:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

3 Σχόλια για “Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Αρσένης »τα ρίχνει» στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Θωμά Αναστασίου”

  1. aporias!

    ενημερωθείτε καλύτερα και μην μένετε στα τυπικά των ανακοινώσεων.. ψάξτε λιγάκι σχετικά με τους πράσινους στο ευρωκοινοβούλιο ..

  2. aporias!

    Ενημερωθείτε πριν γράψετε.. δεν είναι ΠΑΣΟΚ πλέον

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr