Ψάχνουν για παράνομες επιδοτήσεις

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν θέσει στο «μικροσκόπιο» όλες τις εταιρείες που εισέπραξαν από το 2004 και μετά επιδοτήσεις, προνομιακή χρηματοδότηση ή συγχρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να εντοπίσουν αυτές που έλαβαν παρανόμως χρηματικά ποσά.

Την έρευνα διέταξαν οι εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης και θα διεξαχθεί μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του ΣΔΟΕ σε όλη την χώρα.

Ανάλογα με την περίπτωση οι εισαγγελείς ζητούν να πληροφορηθούν αν: τα χρήματα διατέθηκαν τελικά στους σκοπούς για τους οποίους δηλώθηκαν και εγκρίθηκαν, τηρήθηκαν τα ποσοστά της επένδυσης όπως προβλεπόταν στα σχετικά προγράμματα, δικαιολογούνται τα έξοδα των εταιρειών ή εκδόθηκαν πλαστά ή εικονικά τιμολόγια, προσελήφθη προσωπικό για το οποίο χρηματοδοτήθηκαν κάποιες εταιρείες.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Απρίλιος, 2013, 8:42 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr