Τουλάχιστον 830.000 ευρώ η μεγάλη ζημιά ( απώλειες τόκων) για την κληρονομιά Παπαλαζάρου από τον Δ. Καστοριάς

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ για τουλάχιστον 830.000 ευρώ σε 10 άτομα. Πρώην δημάρχους,δημοτικούς συμβούλους. Ενοχλημένος ο Χατζησυμεωνίδης.

Πολλαπλές οι εξελίξεις στην υπόθεση της κακοδιαχείρισης της περίφημης κληρονομιάς ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ.

Έκπληκτοι οι πολίτες του ν. Καστοριάς και όχι μόνο μαθαίνουν καθημερινά λεπτομέρειες που απλά ξεσηκώνουν αντιδράσεις.

Σύμφωνα με τελευταίες μας πληροφορίες μετά τους ελέγχους του υπουργείου Οικονομικών και όχι μόνο, υπάρχει καταλογισμός στους εμπλεκόμενους για ποσό που μπορεί να φτάσει κοντά στο 1 εκατομμύριο ( ίσως 830.000 ευρώ).

Μετά την δικογραφία που έλαβαν από χθες και οι οχτώ των επιτροπών του ΚΑΔ, Χατζησυμεωνίδης,Μισκία,Τζηκαλάγιας,Τσίγκας,Μιρκόπουλος,Παπαγεωργίου,Σπανός,Τσαμίσης, διαπίστωσαν που υπάρχει καταλογισμός που φτάνει περίπου στα 70.000 ευρώ για τον καθένα ενώ τεράστιο ποσό καταλογισμού έχουμε και για Δ.Παπουλίδη & Δ.Καραμανίδη.

Η υπόθεση θα έχει πολύ δρόμο και αναμένουμε μετά τις 13/5 τις απολογίες των οχτώ ώστε σε συνδυασμό με τις απολογίες Παπουλίδη-Καραμανίδη να πάμε στο επόμενο πολύ κρίσιμο βήμα.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Απρίλιος, 2013, 12:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr