Πρώτα μείωση ενοικίου και μετά έξωση…..

Δικαστική απόφαση δίνει διέξοδο στους επαγγελματίες ενοικιαστές ακινήτων που βρίσκονται μπροστά στην απειλή της έξωσης λόγω της μείωσης του τζίρου τους λόγω της κρίσης. Ο ιδιοκτήτης δεν θα μπορεί να προχωρεί σε έξωση εάν πρώτα δεν ρίξει πρώτα το ενοίκιο !
Με βάση σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας, απορρίφθηκαν ασφαλιστικά μέτρα που ζητούσε ιδιοκτήτης, για την πραγματοποίηση έξωσης  σε ενοικιαστή για λόγους δυστροπίας του τελευταίου, δηλαδή λόγω μη καταβολής του μισθώματος. Αιτία το γεγονός ότι ο ενοικιαστής είχε προχωρήσει σε τακτική αγωγή για μείωση του ενοικίου, λόγω της κρίσης.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΕΕ «το δικαστήριο λαμβάνει υπόψη του την έλλειψη υπαιτιότητας του μισθωτή», δεδομένης της γενικότερης κάμψης στην αγορά, τη μείωση της μισθωτικής αξίας των ακινήτων και την κάθετη πτώση του τζίρου των επιχειρήσεων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Απρίλιος, 2013, 3:48 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr