Δέματα με τρόφιμα, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα μοίρασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Τσαρσί»

Ενόψει του Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Τσαρσί» στηρίζει τους κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας, αναπτύσσοντας δράσεις αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2013, μέλη του συλλόγου, μοίρασαν δέματα με τρόφιμα, σε άπορες και οικονομικά ασθενές οικογένειες, -της περιοχής του ιστορικού κέντρου της Καστοριάς- που έχουν ανάγκη να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη συγκυρία.

Τα δέματα περιείχαν όλα τα απαραίτητα είδη για τις Άγιες τούτες ημέρες, (αρνί, ζυμαρικά, τσουρέκι, και λαμπάδες).

Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν συνέχεια των δράσεων στήριξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων που πραγματοποιούνται καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Τσαρσί»

«Οφείλουμε να οργανώσουμε την αλληλεγγύη και να μην αφήσουμε την ελπίδα να σβήσει…Η κοινωνία μας σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, μας έχει όλους ανάγκη. Έχοντας ως παράδειγμα την αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, στρέφουμε το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη…», δηλώνουν χαρακτηριστικά τα μέλη του συλλόγου τα οποία έκαναν τη διανομή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάιος, 2013, 8:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr