Ανάσα 1,29 δις ευρώ για τους μικρομεσαίους

Με πέντε νέα δανειοδοτικά προγράμματα επιχειρεί να δώσει ανάσα το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) σε νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με συνολικό ύψος χορηγήσεων 1,29 δις ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» στο πρόγραμμα «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση» οι τράπεζες δανειοδοτούν με χαμηλό επιτόκιο μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τη στήριξη του ΕΤΕΑΜ. Πρόκειται για κεφάλαια κίνησης και για επενδύσεις στις επιχειρήσεις με επιδοτούμενο επιτόκιο κατά 50%. Η διαδικασία υπογραφής συμβάσεων μεταξύ ΕΤΕΑΜ και τραπεζών έχει ολοκληρωθεί και τα δάνεια που θα χορηγηθούν θα ανέρχονται από 10.000 εως 800.000 ευρώ.

Τα υπόλοιπα 4 προγράμματα αφορούν τις επενδύσεις, τον τουρισμό, τις επιχορηγήσεις για αναβάθμιση κατοικιών καθώς και την παροχή εγγυητικών επιστολών.zougla.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάιος, 2013, 5:13 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr