Ευχές από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας της Δυτικής Μακεδονίας και σε όλους τους Έλληνες απανταχού στον κόσμο, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με Υγεία και Ευτυχία για εσάς και τις οικογένειες σας.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας η οποία έχει γονατίσει υπό το βάρος του ζυγού του μνημονίου και λεηλατείται από τους πολιτικάντηδες και τους προδότες που το εφάρμοσαν και συνεχίζουν να το στηρίζουν.

Σε αυτούς επαναλαμβάνουμε τα εξής λόγια του Ιησού:  Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας.
(Αλίμονο σ’ εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απέξω βέβαια φαίνονται ωραίοι, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από οστά νεκρών και από κάθε ακαθαρσία).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Μάιος, 2013, 11:57 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr