ΔΙΚΤΥΟ1-ALPHA 94,7 – www.alphafm.gr ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Η πρώτη ολομέλεια μετά τις διακοπές αρχίζει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο Στρασβούργο. Η ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, José Manuel Barroso, αναμένεται να αποτελέσει το σημαντικότερο γεγονός της συνόδου, στην οποία θα συζητηθεί επίσης η αντιμετώπιση των Ρομά, ενώ επίσημη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας του Μαλί, Amadou Toumani Touré.

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, José Manuel Barroso, θα απευθύνει στο ΕΚ για πρώτη φορά ομιλία για την «Κατάσταση της Ένωσης» ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων και ευρωβουλευτές. Στο πρόγραμμα της ολομέλειας έχουν ενταχθεί επίσης συζητήσεις για την αντιμετώπιση των Ρομά στην Ευρώπη, καθώς και για την ευρωπαϊκή βοήθεια προς το σκληρά δοκιμαζόμενο Πακιστάν.


Άλλα σημαντικά σημεία στην εβδομάδα του Στρασβούργου είναι η επιβολή αυστηρότερων περιορισμών στη χρήση αλλά και τη μεταχείριση των πειραματόζωων, η συζήτηση για τη διεθνή συμφωνία κατά της «πειρατείας» στο ίντερνετ και την εν γένει προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, ACTA και η συζήτηση ερώτησης για την καταπολέμηση των διακρίσεων κατά των ζευγαριών του ιδίου φύλου.


Η ολομέλεια αρχίζει το απόγευμα της Δευτέρας 6 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Σεπτέμβριος, 2010, 1:20 μμ. στις Κατηγορίες ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr