Έκθεση συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς με GALA από Blackglama. Χάθηκε η μπάλα από τον σύνδεσμο……

Σαν να μην υπήρχε η συμμετοχή του οργανωτή συνδέσμου πουθενά.Κάτι γενικά δεν πάει καλά, ακούσαμε χθες πολλά παράπονα για όλο το GALA.

Ολόκληρο GALA μόνο με έναν χορηγό παντού και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τον ρόλο του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς. Μαύρα πανιά κουρτίνες, και αρκετά οργανωτικά προβλήματα.

Αυτές είναι οι περισσότερες απόψεις εκθετών και προσκεκλημένων.

Η διοίκηση του συνδέσμου γουνοποιών φέτος ασχολείται πολύ ταμπέλες ονόματα χορηγούς και ξεχνά πολλά άλλα που καθόριζαν και καθορίζουν τοπικά πολλά πράματα. Πολλές φορές τονίζουν τα πλεονεκτήματα για τον τόπο με πολλά επιχειρήματα για τους λόγους που πρέπει τοπικά να παραμείνει μια έκθεση στην Καστοριά. Αυτό που βλέπουμε όμως μια με το κτίριο μια με χορηγούς και άλλα πολλά να χάνεται απόλυτα ο τοπικός έλεγχος με ευθύνη του προέδρου ίσως και των υπολοίπων που δεν αντιδρούν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάιος, 2013, 8:25 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr