Φλώρινα: Προχωρά η κατασκευή του έργου της τηλεθέρμανσης

Προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες για την κατασκευή του έργου της τηλεθέρμανσης, δήλωσε ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, τονίζοντας ότι διαψεύδονται κατηγορηματικά οι φήμες για την μη υλοποίησή της.

Οπως ανέφερε ο δήμαρχος, υπάρχουν δέκα προσφορές από ισάριθμες εταιρείες και η αρμόδια επιτροπή περιμένει τις απαντήσεις των τραπεζών για την πιστοποίηση των εγγυητικών επιστολών που κατατέθηκαν.

Ειδικότερα ανέφερε ότι έχει προβλεφθεί η ύπαρξη περίπου έξι εργοταξίων στην πόλη της Φλώρινας. Τα τέσσερα θα εγκατασταθούν εντός της πόλης και τα δύο θα ασχοληθούν με τον κεντρικό αγωγό μεταφοράς, από τον ΑΗΣ Μελίτης μέχρι το λεβητοστάσιο.

Διευκρίνισε δε πως έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια από τον Τοπικό Πόρο για το έργο της τηλεθέρμανσης. Υπενθυμίζεται ότι το χρονοδιάγραμμα του έργου προβλέπει την κατασκευή του πριν το τέλος του 2015.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Μάιος, 2013, 10:27 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr