Νέες δηλώσεις Βαγγέλη Ζέρβα που θα συζητηθούν. Μείωση 50% σε λογαριασμούς ΔΕΥΑΚ, δημοτικά τέλη, και λαϊκή αγορά

ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ με αυτές τις δεσμεύσεις –

Μιλώντας στον alphafm.gr ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς τονίζει πως δέσμευση του για τις αμέσως επόμενες μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές είναι η μείωση από 30 έως 50% στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΚ για όλους τους καταναλωτές του δήμου Καστοριάς, μείωση από 30 έως 50% στα δημοτικά τέλη και άμεση μείωση στα χρήματα που δίνουν οι συμμετέχοντες στις λαϊκές αγορές του δήμου Καστοριάς.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς τις επόμενες μέρες ζωντανά μέσα από τον Alpha 94,7 θα εξηγήσει πως αυτές οι δεσμεύσεις του θα μπορέσουν να υλοποιηθούν λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές και εφόσον ο ίδιος και η δημοτική του ομάδα κερδίσουν τον δήμο Καστοριάς.

Οι δεσμεύσεις ΖΕΡΒΑ φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση ειδικά την ομάδα Χατζησυμεωνίδη που αύξησε δραματικά τα τιμολόγια του νερού, τέλη και γενικά με μισθούς συμβούλων και αντιδημάρχων προκάλεσε την κοινωνία.

Θυμίζουμε πως ο κ. Ζέρβας δημόσια έχει δηλώσει πως οι μισθοί Δημάρχου,Αντιδημάρχων και προέδρου της ΔΕΥΑΚ ( όπου όλα αυτά είναι χιλιάδες ευρώ τον μήνα) θα πηγαίνουν στην εκκλησία και σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάιος, 2013, 12:16 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr