Δείτε τις λύσεις στα θέματα της Ν. Γλώσσας για τους μαθητές των ΕΠΑΛ

Οι πανελλαδικές συνεχίζονται αύριο με μαθήματα κατεύθυνσης.

Στο μάθημα της  Νεοελληνικής Γλώσσας διαγωνίσθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ημερησίων και εσπερινών) της Ομάδας Α’.

Οι  πανελλαδικές εξετάσεις συνεχίζονται αύριο, Τετάρτη, με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης. Οι εξετάσεις για την κατηγορία αυτή θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουνίου.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, αρχίζουν επίσης σήμερα  και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Σήμερα ξεκίνησαν επίσης οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα ολοκληρωθούν μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Για τα ημερήσια Γενικά Λύκεια οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης καθώς, επίσης, και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, αρχίζουν επίσης σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Δείτε όλες τις απαντήσεις εδώ

protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάιος, 2013, 3:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr