“Αλεξιάδα” 2013, ελάτε ως ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ……

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Μετά το 1ο Φεστιβάλ “Αλεξιάδα” 2012, που κατά κοινή ομολογία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή των κατοίκων της πόλης και των επισκεπτών, το οποίο τείνει να γίνει ετήσιος και διεθνής θεσμός που θα γνωστοποιεί την ιστορία και τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας εντός και εκτός Ελλάδας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχει προβεί σε ενέργειες προετοιμασίας για το 2ο Φεστιβάλ “Αλεξιάδα” 2013, που θα πραγματοποιηθεί τέλος Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου.

Τόσο στην προσπάθεια προετοιμασίας του φεστιβάλ, όσο και κατά τη διάρκειά του, είναι σημαντική και απαραίτητη η βοήθεια και η ενεργώς συμμετοχή των εθελοντών, η οποία συμβάλλει στην ευόδωση των προσπαθειών μας και στην επιτυχή έκβαση του φεστιβάλ. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε κάλεσμα σε πολίτες ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, για την εθελοντική τους συμμετοχή στο φεστιβάλ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού στη διεύθυνση, Αθ. Διάκου1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”), στα τηλέφωνα 24670 29630, 26777, 28999 & μέσω e:mail στη διεύθυνση: antpolkas@gmail.com.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2013, 11:52 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr