4.413 προσλήψεις σε δήμους, εκτός ο ν. Καστοριάς και όλη η περιφέρεια. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ

Το πράσινο φως για την πρόσληψη 4.413  συμβασιούχων δίδεται σε 176 δήμους όλης της χώρας  με Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα και υπογράφεται από τους υπουργούς Ε. Στυλιανίδη, Α. Μανιτάκη και Χ. Σταϊκούρα.

Το απίστευτο για μια ακόμη φορά είναι πως η περιφέρεια με την μεγαλύτερη ανεργία σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι ΕΚΤΟΣ.

Ντροπή για τους ανθρώπους που εκλέγουμε και υποτίθεται πως αγωνίζονται πάντα για το καλύτερο. Ντροπή γιατί μένουμε εκτός την στιγμή που και ο νομός Καστοριάς αλλά και όλη η περιφέρεια έχει τεράστιες ανάγκες, κάθε οικογένεια έχει 2-3 άνεργους……

Οι σχετικές θέσεις εγκρίνονται για το  έτος 2013 και Σύμφωνα με την απόφαση οι συμβάσεις που θα συναφθούν αφορούν στο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα (καθαριότητα, πράσινο κλπ) των ΟΤΑ α΄ βαθμού και θα είναι για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες.

Το κόστος των συγκεκριμένων προσλήψεων ανέρχεται στα 41,3 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τους ίδιους του δήμους.

Απούσα η Δ. Μακεδονία – Οι πολίτες αντιλαμβάνονται την προκλητική αδιαφορία ορισμένων να μην έχει όρια……

Προσλήψεις για 8 μήνες :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάιος, 2013, 8:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “4.413 προσλήψεις σε δήμους, εκτός ο ν. Καστοριάς και όλη η περιφέρεια. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ”

  1. mari

    Οι αγαπητοί μας βουλευτές και μάλιστά η βουλευτής της κυβέρνησης καταβάλλει ιδιαίτερες προσπάθειες ώστε να βελτιωθεί η σύσφιξη και οι σχέσεις των μελών της οικογένειας. Πότε άλλοτε τα μέλη αυτών είχαν τόσο πολύ χρόνο να ασχοληθούν με τα παιδιά και το σπίτι !!!!!
    Σας ευχαριστούμε για την μοναδική ευκαιρία που μας δίνεται…….
    βρε ουστ όλοι στα σπίτια σας

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr