Ποιοι χρησιμοποιούν τις κρατικές λιμουζίνες

Σύμφωνα με στοιχεία του υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Περισσότερες από 855.000 ευρώ κατέβαλε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2012 για την κίνηση των κρατικών αυτοκινήτων που διατίθενται για την κάλυψη των αναγκών της πολιτικής ηγεσίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, το υπουργείο διαθέτει στο στόλο των κρατικών οχημάτων 153 αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 70 είναι προς κάλυψη των αναγκών της πολιτικής ηγεσίας και των υπολοίπων εξυπηρετούμενων προσώπων προσώπων και τα 83 έχουν διατεθεί για χρήση σε άλλες υπηρεσίες.
Για τη μισθοδοσία των 30 οδηγών, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, δόθηκαν 48.893 ευρώ ανά μήνα ενώ για βενζίνη δόθηκαν 233.450 ευρώ και για συντήρηση των οχημάτων 35.672 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό κόστος που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι για το 2012 στα 855.838 ευρώ.
Τα πρόσωπα που εξυπηρετούνται με τα αυτοκίνητα του στόλου των κρατικών αυτοκινήτων του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι:
• Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
• Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
• Οι Αντιπρόεδροι της Κυβέρνησης
• Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και οι αρχηγοί των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή των Ελλήνων και την Ευρωβουλή.
• Οι Υπουργοί, Αναπληρωτές Υπουργού και Υφυπουργοί.
• Ο Πρόεδρος του ΣτΕ, ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Επίτροπος της Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο Γενικός Επίτροπος της Επικρατείας των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων και ο Πρόεδρος του ΝΣΚ.
• Οι Πρόεδροι των Συνταγματικά Κατοχυρωμένων Ανεξάρτητων Αρχών
• Οι τέως πρόεδροι κοινοβουλευτικών κυβερνήσεων που έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, καθώς και οι τέως πρόεδροι δημοκρατικών κυβερνήσεων και Πρόεδροι Δημοκρατίας που χρημάτισαν πρόεδροι μετά το 1974 (μεταπολίτευση)
• Οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ελληνικής κυβέρνησης.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Μάιος, 2013, 4:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr